Knipsessies

“Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt en hoe je er ook uitziet; ik ga altijd uit van het volgende: Ieder mens verdient het om een coupe te krijgen waar je voor geknipt bent. Daarom kom je niet alleen bij mij voor je haar. Je komt bij mij op basis van je uitstraling, gezichtsvorm en een holistische benadering.

Stilte

Ontdek de kracht van knippen

Ontdek de kracht van stilte en ervaar een moment van rust in een zeer ontspannende knipsessie in stilte waarbij ik werk met ontspannende en aardende essentiële oliën die jou al vanzelf laten onthaasten in de stoel. Wil je nog meer rust dan halen we ook de spiegel weg. Omdat stilstaan bij jezelf soms de snelste manier van vooruitgang is. 😉
*Inclusief de Uitstraling analyse.

€52,00

/ Per sessie

Uitstraling

Haar waar jij geknipt voor bent

Jouw persoonlijkheid, uitstraling en gezicht vormen de basis voor jouw coupe. Want als je haar hebt dat past bij wie je bent, versterkt dat de kracht van jouw uitstraling. Daarom kijk ik naar jou met een knip-oog, zodat je een coupe krijgt waarvoor je geknipt bent. De Uitstraling is een methode die Schaar zoekt Haar heeft ontwikkeld om jouw persoonlijke identiteit te versterken door het knippen van haar.

€56,00

/ Per sessie

Holistisch

Down to earth

Een druk dagelijks leven, stress en belastende producten verstoren de balans van je haar en hoofdhuid. De Herbs & Clay Peeling Cleanser van Oway is een detox voor zowel je haar als hoofdhuid, het herstelt de vitaliteit en voorkomt disbalans. Deze 100% natuurlijke reinigende peeling voor de hoofdhuid, in combinatie met knippen vormt een ritueel waarbij je de helende biodynamische ingrediënten, zoals zuiverende Amazone-roze klei en kruiden, zult ervaren, verrijkt met natuurlijke essentiële oliën blends.

€72,00

/ Per sessie

Holistisch

Wat ga ik ervaren?

​✓ Holistische benadering
✓ Persoonlijke ‘1 op 1 aandacht’, je wordt gezien
✓ Aandacht voor je hoofd, en wat daar in om gaat
✓ Ik houd je letterlijk en figuurlijk een spiegel voor
✓ Een stilte moment
✓ Een rustpunt in je drukke leven zonder koetjes en kalfjes. 

Holistisch

wat zetten we in?

✓Biologisch dynamische producten van OWAY op basis van planten en kruiden voor gezond haar.
✓Knippen op basis van jouw unieke uitstraling.
✓ Pure essentiële oliën van DõTERRA
✓ Plantaardige haarverf van Oliebe, 100% natuurlijk
✓ keuze uit stilte sessies, zonder spiegel